Zorgaanbod

Wat mogen wij voor u betekenen?

Onze verzorgenden en verpleegkundigen kunnen u ondersteunen bij:

ADL Zorg: ondersteuning bij het douchen of aankleden

Verpleegtechnische zorg: zorg thuis voor uw wond of bij bijvoorbeeld injecties, een pomp of een infuus

Zorg bij dementie: zorginzet om veilig thuis te blijven wonen

Intensieve zorg (voorheen 24-uurs zorg) bijvoorbeeld ter overbrugging naar opname

Palliatieve Terminale Zorg (PTZ) wanneer iemand liever thuis blijft dan naar een hospice gaat in de laatste fase van zijn of haar leven

Digitale beeldzorg: In mei 2020 starten we met het implementeren van beeldzorg bij cliënten thuis. Ondersteuning, zonder dat er direct iemand bij u over de vloer komt.

Indicatiestelling, samen met de wijkverpleegkundige bepalen wat uw zorgbehoefte is, wie u hierbij kan ondersteunen en onder welk domein deze zorg hoort.

Advies, instructie en voorlichting: Bij al uw zorggerelateerde vragen (bijvoorbeeld over zorg of hulpmiddelen)

Aanmelden?

Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen en wij komen bij u thuis langs voor een intake, indicatiegesprek en/of doorverwijzing, zodat alles in één keer geregeld is:  06 – 404 203 65

Kosten

Wij zijn op de hoogte welke zorg vergoed wordt en via welk loket. Wij zullen u eerlijk adviseren en met u de voor- en nadelen bespreken van bijvoorbeeld een PGB versus zorg in natura (ZIN), zodat u een keuze kunt maken voor uw zorg. Als u bij ons zorg vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW) ontvangt, krijgt u van ons nooit een eigen bijdrage, ook als we niet gecontracteerd zijn met uw zorgverzekeraar, wanneer u Wlz zorg ontvangt, zal u via het CAK een eigen, inkomensafhankelijke bijdrage moeten voldoen aan het CAK.

In het geval van particuliere zorg of 24 uurs aanwezigheid, kan het voorkomen dat uw verzekeraar niet alle kosten dekt, wij zullen dit altijd op voorhand met u en desgewenst met uw mantelzorgers bespreken, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.